![](rk00s.jpg) | A modern táplálkozás fontos szereplői a rostok. Könnyítik az emésztést, tisztítják a vastagbelet, és a végállomásnál is jelentős segítséget nyújtanak. A rostok forrása ebben a receptben a burgonya. |
![](rk01s.jpg) | Karotin, avagy A vitamin. Jó a látásnak, a bőrnek, és fütyülni is ettől tanulunk meg. Forrásául a könnyen kezelhető és emészthető kolbászt választottuk. |
![](rk02s.jpg) | A B vitamincsalád oldódásához elengedhetetlenül szükséges a zsír. |
![](rk03s.jpg) | Tej. Fontos kalciumforrás, és sok vitamint is tartalmaz. Köztük B vitaminokat, melyek oldódásához elengedhetetlen a zsír! |
![](rk04s.jpg) | Ez az a pont ahol a szagok elkezdenek terjengeni. |
![](rk08s.jpg) | A tej kolbászhoz öntésével kész is vagyunk az első vitaminbombával. |
![](rk09s.jpg) | Tojás. Vas, fehérjék, vitaminok kimeríthetetlen bőségszaruja. |
![](rk11s.jpg) | Roty, roty, roty. A cselekmény közben más színekre tevődik át. |
![](rk10s.jpg) | Nincsen annyi B vitamin, ami ne lenne elég a fejlődő szervezeteknek, ezért egy kis szalonna is, hogy legyen miben oldódnia... |
![](rk13s.jpg) | Akár a topic címerét is képezhetné, nem? |
![](rk17s.jpg) | A tojások... |
![](rk18s.jpg) | ...sorsa... |
![](rk19s.jpg) | ...megpecsételődik... |
![](rk20s.jpg) | ...végül. |
![](rk22s.jpg) | Tejföl. Minden ami jó a tejben, csak sűrűbben. Mivel diétás, kímélő ételt készítünk, 16 és 12 %-os zsírtartalmú tejfölt használunk. A gondos szakács minden apró részletre ügyel! |
![](rk23s.jpg) | Sűrítsük tovább a vitaminbombát, mert az nekünk jó. |
![](rk26s.jpg) | A minőségi termék alapfeltétele a gyártás közbeni szoros minőségellenőrzés. Itt a három, független tesztelőnek véletlenszerűen kiválasztott főtt krumplit láthatjuk. |
![](rk27s.jpg) | A krumplikat, ha elég puhára főttek, ne felejtsük el meghámozni. Ez nem holmi gabona, hogy a "teljes őrlésű" táplálóbb és egészségesebb legyen. |
![](rk29s.jpg) | Megkezdődik a rétegzés. Krumpli, tojás, ... |
![](rk30s.jpg) | ... só (fontos az elektrolitegyensúly fönntartása! különösen aktív testmozgás után!), ... |
![](rk31s.jpg) | ... vitaminbomba, ... |
![](rk32s.jpg) | ... és tejföl sorakoznak egymás fölött. |
![](rk33s.jpg) | Az egyenletes eloszlás csökkenti az asztal körüli veszekedés esélyét. |
![](rk34s.jpg) | Ügyeljünk az esztétikumra is! |
![](rk35s.jpg) | A gondos tervezés eredményeképpen nem marad hulladék nyersanyag. |
![](rk37s.jpg) | A végén a díszítésnek is kiváló szalonnacitekek kerülnek a helyükre. |
![](rk38s.jpg) | A sütőbe helyezzük a lárvát... |
![](rk39s.jpg) | ...ahonnan valamivel több mint egy óra bábozódás után... |
![](rk40s.jpg) | ...előkerül a csodaszép imágó. |
![](rk42s.jpg) | Ekkora az ember már térdig nyálba ragadva álldogál. |
![](rk43s.jpg) | Az utolsó fénykép, mielőtt elveszítem az önuralmamat. |
![](rk44s.jpg) | És a finálé - a tálalástól számított tizedik perc után. |